Tjänster

Inte sällan börjar ett samarbete med att vi kallas in för att se över befintligt lyftutrustning. Därifrån återses vi ibland när det är servicedags. Om behov skulle uppstå har vi även försäljning av reservdelar till många av fabrikaten och modellerna på marknaden. Såväl små som stora laster.

01.

Service
Förebyggande underhåll

Afs 2006:6 dokumenterat underhåll av lyftutrustning.
Efter varje servicetillfälle erhåller ni ett dokument som visar statusen på er lyftutrustning. Ett service avtal med oss innebär att ni förebygger eventuella driftstopp och sätter säkerheten i främsta rummet. Vi skräddarsyr självklart det förebyggande underhållet efter just era önskemål.
02.

Reparation
Lyftutrustning

Vi utför reparationer av alla fabrikat med ett brett kontaktnät samt ett stort reservdelslager till hands så kortar vi ner driftstoppet i största möjliga mån.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt offert
03.

Försäljning
Lyftutrustning

 
Försäljning av lyftutrustning – allt från rundsling till komplett traverssystem. Är ni i behov av lyftredskap eller lyftutrustning, tveka inte för att höra av er för en kostnadsfri offert. Vi skräddarsyr lyftutrustningen efter era behov eller önskemål för att ni ska kunna få ut dens fulla potential.